View Single Post
Staro 07.01.2022., 13:35   #8285
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
menin je Vitalik cudan, Elon mi je isto grozan, sad na twitteru sam onog lika iz ADA (cardano) vidio na slikama u raznim pozama, tipa nas Capak dok sjedi na cjepivu, tak da mi je Cardano pao. Vitalik mi je cudan, ali je dovoljno freak da vjerujem u ETH, iako kao sto mnogi kazu nejde taj ETH nikud nikam...

Algorand, koji mi je top project, a jedan od glavnih Silvio Micali mi je cist normalan covjek koji s ovim spomenutima nebi mogao sjesti za isti stol u nekom restoranu jer bi bio uljez.

Da se vraim na quote: Richard Heart. pogledao sam video snjim i meni nije jasno, ali opet s druge strane mi je totalno jasno dok to pogledam s jednog drugog kuta.

Pogledao sam ovaj video:

Necu komentirat...

BTW kaze zena da je Richard Heart top ime u Crypto svijetu...
Mozda me vrijeme pregazilo, godine idu, mozda ne razumijem neke stvari, pa ako mi netko moze objasniti kako je ovaj lik top ime u crypto svijetu? koliko je proslo od bitconecta, s godinama sam naucio da se povijest rado ponavlja...

P.S. da me se ne shvati krivo, meni je problem ovaj Richard, kad radim DYOR pogledam team, i ono ako nema vecih red flagova nastavim dalje, do sad sam uvijek nastavio dalje. Ali ovog ne mogu, cim ga vidim, ne cujem ga, insta stop. Pomozite ako ima pomoci...
Gledao sam to.
Da, istina, gadljivo ga je gledat okruzen LuisVuittonom, satovima vrijednim milione dolara koji mu se vrte dok sidi u onoj kraljevskoj fotelji 😁
Baci oko na YT, prouci malo, probaj progutat njegov karakter i odgledat sto govori.
Ubrzo krece najveci airdrop u povijesti kripta, a o tome se vrlo malo prica ovdje. RH je bog, poslusaj zenu, dobro ti govori 😁

https://youtu.be/RcoH5TV52u8

Sent from my SM-G986B using Tapatalk
jucca je offline   Reply With Quote