View Single Post
Staro 06.01.2022., 19:17   #9111
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Potpisujem,prošlo mi kroz ruke do sad 10-15 xiaomija i pocoa,nisu to neki bugovi da te baca u očaj nego povremeno tipa poziv ne pojavi se na ekranu što je riješeno koliko vidim i možda 2 put godišnje iznenadni reboot,osim toga nikakvih bugova nisam imao.

Xiaomi 11 Lite 5G NE baš nikakvih bugova,uređaj fluidan i responzivan da ne prepoznas da je Xiaomi

Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk
Ovo da se ne možeš javiti na poziv i da se reboota, to su točno bugovi koje ja imam na Samsungu, a nisam imao na Xiaomiju, pa je vjerojatno to do Androida i custom UI-eva općenito.

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Uzmeš šaomi dobijes caspera malenog ,iz prve ruke vidimo jednostavne ljude koji lagano metnu eu.rom jer znaju vise i ptice na grani da je bagav miui i to je to a i imamo ove sta iz svoga neznanja dodu ode kukat i grce se .

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Od kad to eu.rom nije MIUI?

Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Potpuno ima smisla uzeti Xiaomi flagsghip za 20% manju lovu od samsunga i onda se zajebavat sa fleshanjem EU roma i gubljenjem garancije i još i tada nisi siguran u bug free iskustvo. I sad još da ne spominjemo da i dalje zaostaješ s kamerom itd.

Ma dajte. Dok su ti kinezići bili puno jeftiniji još je zajebancija imala smisla. Ovako...ne.
4 Xiaomija imao, flashao sam samo prvog jer je bio kupljen u Kini, ostala 3 kupljeni u RH, u normalnim dućanima... nikad ništa nisam morao flashati, Mi 8 još uvijek imam doma i razmišljam da se rješim ovog Samsunga S21+, a Mi 9T sam poklonio i dalje radi ko urica.

A di zaostaješ sa kamerom? za ovim over saturated Samsungom? Prouči malo Xiaomi Mi 11 Ultra... sa ćemo vidjet 12-icu vs S22.

Samsung PRO - daje konzistentnije fotke
Samsung CON - boje su očajne

Xiaomi PRO - boje su realnije
Xiaomi CON - može napraviti idealne fotke, ali nije konzistentan
Elven je offline   Reply With Quote