View Single Post
Staro 06.01.2022., 11:14   #9092
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo da se i ja javim, kupio POCO F3, kolege me upozorile u drugom topicu da XIaomi ima sranje od OSa, a ja si mislio pa kako je to moguce, tako velika firma, s toliko telefona i verzijom 12. Plus sam prije koristio redmi note 6 pro koji nije imao nikakve probleme.

A vagao sam izmedju POCO F3 8/256 i Realme GT mAster 6/128, s tim da je prvi skuplji bio za malo. I veci ekran i presudio sam i ignorirao OS alerte od drustva s foruma. Ajme koje greske u koracima.

1. Prvi problem, sleep as android nije radio kak treba, on snima hrkanje, a na voom mobu je snimio svaki moj prdec, dakle snimao zvukove cijelu noc, to sam sredio da sam to iskljucio,

2. Alarm nekad ne zvoni, jednostavno ne zazvoni, onak kak mu puhne nekad ne zazvoni, koristim alertove svaka sat 2 sata i cesto nekad jednostavno ne zazvoni...

3. OVO JE NAJACI:
Sleep as android ukljucen, spavam, 4Am, airplane mode on. DND on, znaci spavam ko zaklan. Kad odjednom neka baba u full tonu pocne pricat u sred noci... A mobitel mi naravno kraj glave...

Ako ovo troje nije dovoljno da zobidjete Xiaomi onda neznam sto je, uglavnom ja sam se zeznuo, jel mozda mogu na osnovu ovog reklamirat proizvod? Ima kakvih mjesec dva od kupnje. Uzeo bi radje ovog s manje rama i storagea odmah...

P.S. iznazi MIUI 13, cekam to ko djeda mraza za bozic. Ali ako to do 12 nisu rjesili onda dakle ni 13 nece biti od neke pomoci... Samo HYPE ko ovi shitcoini...