zvao jovica iz A1, nudi trio za 220kn (20 nize je radi mozaika,20 za produljenje i jos 20),i 500kn bon. Za bon je smuljao, rekao je samo bon pa sam pretpostavio da je konzumov jer su to dijelili do sada preko weba, a sada vidim da na webu po najnovijem daju mullerov. Sta ce mi mullerov, tamo je sve 2 put skuplje.
Kaze on „nitko vam ne moze nista bolje ponuditi, nema nikoga iza mene, meni niti iz đepa niti u đep ako vi produzite ili ne” ... hmm, nije im iz đepa a svatko dobije drugaciju ponudu za istu stvar.
I za te bonove imaju pricu kao „ moze svatko dobiti bon ali to vam je za produzenje bez popusta” ,a na webu je jasno pisalo „Ako produljiš svoju fiksnu uslugu, a već imaš mobilnu uslugu ili usluge koje su povezane u Mozaik, na poklon ti šaljemo poklon bon u Konzumu u iznosu od 500 kn!”. Dakle bon je dolazio radi mozaika.
Inace taj A1 u zadnje vrijeme... pa oni nemaju pojma tamo tko sta radi. Kao da su sve ispremjesali sa prelazom vip->A1 i sada je sve ok dok ti se ne pojavi neki problem, a onda ces vidjet koja je to nocna mora da saznas sta se desilo i kako da se to rijesi.
Storniram novi ugovor, oni mi 5 dana poslije iskljuce staru trio uslugu i aktiviraju novu. Pa ne znaju vratiti to. Pa salju novu uslugu na stari modem 2 tjedna. Pa opet posalju novi samoinstalacijski paket bez da mi itko ista kaze, samo kutija osvane ispred vrata. Ja njih zovem 5 dana poslije da vidim zasto su mi to poslali, ne znaju oni, javit ce mi se. Pa me zovu „ispricavamo se sto vam nismo uspjeli popraviti problem tako dugo” , reko radi sve vec tjedan dana ( oni nemaju pojma da li korisniku radi internet i tv i telefon ??? jajks) samo ne znam zasto ste mi poslali opet novi modem.
SZK sluzba nema mogucnost komuniciranja sa tehnickom sluzbom, stalno im pisu neke poruke a ovi iz tehnicke sluzbe to ne vide uopce. Onda ovi iz tehnicke isto nemaju vezu sa SZK sluzbom jer ne vide koja bi tebi usluga (ili tarifa) trebala biti isporucena, ne znaju jesi li pod ugovorom itd. I iza njih je neka jos tehnickija sluzba sa kojom niti tehnicka sluzba ne komunicira i koja sa nikime ne komunicira, a oni ti zapravo rjesavaju tehnicki problem.
Sve je to jedna velika mreza nekomunikacije.
Stornirano produljenje prije 3 tjedna i rekli mi da nisam pod ugovorom, par dana poslije stigao mejl da nisam pod ugovorom i salju mi link da produljim, zovem ja da pitam za produljenje kazu „pod ugovorom ste jer su vam pustili ovu novu uslugu”.
Prekjucer mi napokon ugasili tu novu uslugu bez da me itko obavijesti prije pa mi opet nista nije radilo, zovem, pitam, kazu od danas niste vise pod ugovorom. Jucer me zovu dal sve radi treba, pitam opet onak nece skoditi da provjerim, zenska se smije „da pod ugovorom ste, sad cemo mi to, necete biti sutra”.
Reko wtf.
U cjeniku svaki tjedan isponova pisu razne promocije za koje kad ih pitas mejlom onda te nazovu (dva puta sam ih pitao dva puta me idu zvat da mi odgovore, ne zele papirnati trag) i kazu ti da je to za neke stare usluge koje oni vise ne nude. A u promociji pise mozaik, trio, uz tv uslugu itd. Na kraju cjenika imaju napisane promocije koje vise nisu dostupne, da te promocije koje im ja spominjem vise nisu dostupne onda bi bile tamo na kraju.
Stvarno ne znam jesu li svi tamo takvi prokleti lažovi ili ne znaju ili koji im je vrag. Uglavnom zgade mi se svake 2 godine kad mi istekne ugovor, uvijek ista natezanja.
Ne shvacam zasto se uopce prepucavaju sa ljudima koji malo istraze i znaju sta se moze dobiti??? Naplati maks cijenu onom sta ti dode u A1 centar produljiti bez da uopce zna sta ima ili produljuje preko weba u 3 klika, a ovima koji ti citiraju cjenik daj to iz cjenika i gotovo. Samo nepotrebno stvaraju neprijateljske situacije.