Tema: Far Cry 6
View Single Post
Staro 05.01.2022., 12:34   #77
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Koliko vidim isplati se ovu igru uzeti?
Meni osobno petica je najbolje legla u serijalu, iako nisam igrao New Dawn.
Malo što sam vidio gameplaya, likovi su apsolutni trash, kako glavni, tako i sporedni, pa me zanima od vas koji ste odigrali jel se to popravi u igri, ili je po ovim video recenzijama samo takav dojam, izvađeno nešto iz konteksta da izgledaju i zvuče grozno glupo?
Ono što mi je bilo iznenađenje u petici, zašto mi je i najbolji dio serijala su likovi i priča koja je za površni FPS meni osobno bila odlična, pa ako u šestici je to ispod razine petice, nemam namjeru potrošiti par sto kuna na igru.

Likovi jesu malo trashy, al mene osobno to ne dira, jer cut scenovi me ne diraju previše.

Petica je možda imala dobru priču u pozadini, ali i hrpu problema i bugova, i zamoran gamepaly, meni je jednostavno bio baš zamoran. new down mi je čak malo bolj ibio ali isto meh feeling.

Ovdje u šestici mi je gameplay bolje posložen, nema tog osjećaja zamornosti, dobar je balans akcije/istraživanja/cutscenova... I vizualno je igra lijepa, nema nekih velkih bugova, glupih beskonačnih respawnanja i sl.

Za 10-20 usd stavrno ok uzet, pogotovo što meni trentuno ništa drugo novo nije za igrat.. Ja evo igrao cca 14 sati do sad (ok, ja sam spor), kolko vidim prošo sam malo više od trećine gledajući popis misija), s time da većinu side misija nisam odradio niti planiram.