Citiraj:
Autor goran1985
Ako je ovo istina onda će svejedno biti jako zanimljiv i nama. Ako će nam opet uvaliti exynos, e onda i ne baš...
Žena mi ima S20 FE sa SD, baterija je odlična, mobitel jednostavan i brz. No malo ipak cigla. S21fe je nešto lakši, 4mm niži.
Kamere na papiru iste a nismo baš nešto oduševljeni sa onima na S20 Fe. Kratko sam koristio S21 (najmanji) i dosta mi je to bolje kod njega izgledalo.
|
Cigla? Mob u 2021.g. od 190 grama. Teško. Ali svi imamo svoja pravila. Kamera je jako dobra na S20FE i ista ona koja je ugrađena u S20 i S21. Inače, S21FE i nije neki upgrejd u odnosu na S20FE (pod pretpostavkom da će biti i S21FE snapdragon verzija). Ono što se iz specki vidi da imaju istu kameru (i zadnju i prednju), više manje isti ekran, istu bateriju (i brzinu punjenja), iste stereo zvučnike, istu količinu i brzinu memorije. Veća brzina SD888 proca u odnosu na SD865 se u realnom svijetu i ne osjeti.
Inače kod nas se može (ili mogao) najnormalnije kupiti u dućanu S20FE snapdragon 5G i 4G verzija.
A baš me zanima koja će cijena biti kod nas za S21FE (snapdragon, ako bude). S20FE SD 4g je bio oko 3700 kn kod nas.