View Single Post
Staro 03.01.2022., 09:48   #6099
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Tipkovnica je G510 a miš neki vulgaris Logitech bežični, MK250.

Meni feeling isti kao na PC-u, samo sam dodatno poštelao sensitivity u samoj igri, ali s druge strane nisam neki okorjeli FPS-ovac da tražim max performanse, za ovo kak radi nemam stvarno primjedbe.

A Xbox mi izmedju tv-a i računala, slično ko kolega emilblomsky što ima setup na fotci, prištekao ga na monitor, tako da je jedina zajebancija ištekat i uštekat tipkalo i miš. Mislio sam i ja uzeti bilo kakav wireless set, ali mi bzvz zasad zbog jedne igre.

@emilblomsky - dost dobar tv
A da te pitam, jel se može xbox koristiti kao PC u smislu, surfanje, word tu i tamo (ok, ovo bi moglo preko office online), nekakva muzikica, filmić itd? Kako se on tu snalazi?

ontopic:

Krenuo opet sa modanim Stalkerom, ovaj puta Radiophobia 3 beta. Mod je na bazi shadow of chernobyl tako da uz glavni story su jš nadodali nekakve nove questiće, ne znam još točno koje jer sam tek u Agropromu Igra je tj mod je super. Sam po sebi je težak jer te neprijatelji one shotaju na početku ali zato i ti njih isto pa je onda to napucavanje super zabavno jer između ostalog AI je super.