Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.01.2022., 20:00   #58812
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Pa nisam taj auto uzeo zbog firme nego zbog sebe

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
s plavog ureda, linkao gore

Ukoliko se 1% nabavne vrijednosti (s PDV-om) ili 20% mjesečne rate (s PDV-om) operativnog leasinga stavi u neto plaću kao primitak u naravi troškovi održavanja i benzina priznaju se 100%. No to ne znači da možete otići privatno na more i kupiti benzin te ga knjižiti na tvrtku i priznati si ga 100%!

Pa nisi niš različit od mojih kolega

Ja jesam za leasing, al europski, ne hrvatski.

Zajebano je s autima danas. Benzinci, imaju onaj GDI, i zasere ti usisne ventile. Diesel ima DPF i sranja s njima. Hibridi su komplicirani, mišljenja sam uvodiš još jedan sustav i povećavaš vjerojatnost kvara+ nije neka ušteda u odnosu na diesel.

Elektrika...e tu je komplikacija....dođe dost love, pravi range je ak voziš normalno tipa 2x manji. Mreža punionica je katastrofa po HR+ većina je 22kW AC....jebote to, npr id3 ko neka srednja klasa ima 11kW AC punjenje....pa ti sad njega napuni kad ideš na neki put
Kod električnih me ono zaboli za ekologiju, al mi paše moment od 0 i ubrzavanje, milina za vozit...al ono ak idem u njemačku...jebote koliko će me jebat punjenje (ne idem pre često). Il me još više strah ić u HR na dulji put, jer su punionice za k (22kW).

Al tipa 80% sam da mi je sljedeći auto el. sam ne znam dal još malo čekat il uzet ove godine.
markecSMB je offline   Reply With Quote