View Single Post
Staro 30.12.2021., 21:38   #3805
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Trebao bih informaciju, dali netko ima iskustva s pipom koja ima ugraden grijac kao sa donjeg linka ili od nekog drugog proizvodaca. Radim starijoj osobi kuhinju u kojoj nema tople vode par godina, pa mi zao da zena grije vodu na stednjaku koji je na drva, pa trazim alternativu. Stari bojler postoji ali neradi i ljudi su imali problema s majstorima, a ujedno im uzima i puno prostora, a ovo mi se nekako cini prakticno, nemaju potrebe za velikim protokom vec povremeno oprat koji tanjur i ruke.

https://mediteranshop.com/products/s...32265063989379

Ima moja punica u vikendici na selu nešto slično. Vrlo slična bijele boje jer ima i bijeli onaj kvazi-kameni sudoper.
Njoj je ok, meni ne odgovara baš. Ručka ne ide gore dolje nego samo lijevo-desno. Desno hladna voda, lijevo topla, ali to kao da je na prekidač - Ili grije ili ne grije. Jedini način da se dobije lagano topla voda je da se pusti jaki mlaz kako grijač ne bi stigao zagrijati. Nema šanse da se pusti tanki mlaz malo tople vode - uvijek ispadne jako vrela u tom slučaju. Nadam se da sam dobro objasnio
c-shadow je offline   Reply With Quote