Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.12.2021., 15:38   #58726
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Ja Muska i Teslu kao i SpaceX fino razdvajam, to što on priča i što će se realno dogoditi su dvije sasvim različite stvari.
Da, ali problem je u tome da je frajer u centru svega s Teslom na čelu, jer se ta firma stvarno nečim konkretnim i bavi, dok su ostale same sebi svrha, a on diljem Interneta priča neviđene bedastoće.

Najgore od svega da se onda njegova riječ uzima zdravo za gotovo, a čim netko pokuša upozoriti na količinu sranja koje ovaj plasira u eter - odmah nije dobro, jer čovjek je stručan i tome slične bajke.

Stvara se neviđeni hype oko Muska i Tesle, cijena dionica raste, pa ovaj rasproda i tak u krug, dok istovremeno Teslu i popratnu vrijednost firme i dionica koristi kao žeton za sve ostale poslovne poduhvate.
Citiraj:
Elon Musk sank Tesla shares after he polled his 62.8 million Twitter followers on whether he should sell his shares.

“Much is made lately of unrealized gains being a means of tax avoidance, so I propose selling 10% of my Tesla stock,” he wrote on the social media platform. “Do you support this?”

Kimbal Musk is a South African restaurateur, chef, and entrepreneur. Musk currently sits on the boards of Tesla Inc. and SpaceX. He is the younger brother of Elon Musk and a major Tesla shareholder.
J.E.B.E.N.O. braća Musk znaju sve o tehnologijama kojima im se firme bave, tako da uopće ne sumnjam da su prvi na letu za Mars.
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
To što Musk voli glumiti mađioničara mene puno ne brine, ne pratim njega. Jedino mi je drago što lik troši pare na svemir i razvoj tih tehnologija, barem netko da je pokrenuo novu svemirsku utrku nakon 60 godina.
I ja volim tehnologiju, svemir i sve između toga, ali ono na kaj kaj Musk troši pare i čime se bavi, je samo i isključivo u njegovom interesu, jer James Webb teleskop (1 - 2) i Perseverance (1 - 2) nisu ostvareni radi Muskovih tehnoloških utjecaja.

To da je Tesla u rangu Applea, to si 100% u pravu i tu nema dileme, tak da je i po tom pitanju Hamm skroz u pravu, jer se oko obje firme uvijek vrti ista priča i publika.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote