View Single Post
Staro 30.12.2021., 12:51   #15341
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

I u epizodi 4 je Tilly otišla, mislim da bi to moglo popraviti stanje djelomično.

Nije loše? Pa to je sramota za star trek.

Usred krizne situacije moraju se prepucavati s računalom i nagovarati ga da ih posluša. Pričaju računalu priče iz djetinjstva. Sprdačina.
E da, tijekom red alerta svi su pozvani na bridge u goste, teleportirajte se slobodno.

Ne znam kako nisam primjetio u prve 2 sezone to ali ovo sve više liči na neku tinejđersku seriju iz 90-ih-->
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Star Trek Discovery - pogledao 4 epizode i nije loše. Za sada previše drame za mene, nadam se da će to smanjiti. Ide mi na živce što se cere cijelo vrijeme bez nekog razloga. Idemo u akciju, a svi ko da su se napušili.

I u epizodi 4 je Tilly otišla, mislim da bi to moglo popraviti stanje djelomično.

Nije loše? Pa to je sramota za star trek.

Usred krizne situacije moraju se prepucavati s računalom i nagovarati ga da ih posluša. Pričaju računalu priče iz djetinjstva. Sprdačina.
E da, tijekom red alerta svi su pozvani na bridge u goste, teleportirajte se slobodno.

Ne znam kako nisam primjetio u prve 2 sezone to ali ovo sve više liči na neku tinejđersku seriju iz 90-ih
SPLiFF je offline   Reply With Quote