Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.12.2021., 12:37   #58697
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
I? Radi više, bolje, jače, da i ti budeš dio te elite. Nemoj biti sirotinja zajedno samnom.

Čim se vi bavite, majketimile. Dajte mi to vaše slobodno vrijeme da čuvam ovce il nešto, da se odmorim od posla.
Jebeš taki posao od kojeg se moraš odmarati. Djoraj posao ili djoraj način na koji ga obavljaš.

Teslu i da dobijem prodao bi je istog trenutka. Zanima me koliko i novo izdanje "Kule stražara" (jehovini svjedoci).

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
BMK za tunele ispod Vegasa, rekao si da pravi elitistiške automobile što je onak, fakat daleko od istine ma koliko je probali rastegnut i koliko god mrzili njegov lik i djelo.
Ako radiš automobil i za kojeg radiš prometnice koje će moći koristiti samo vlasnici točno tog automobila..onda se to zove elitistički pristup. Kao da napraviš stazu za bicikle i kažeš da samo isključivo kone mogu voziti po istoj?

Ok očito se ne slažemo.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Realno, fakat misliš da netko tko radi projekt kakav je SpaceX neće nekome u nekom razdoblju ozbiljno stat na žulj?

Naravno pod uvjetom da vjerujemo da zemlja nije ploča
Da, pogotovo prvoj ekonomskoj sili svijeta koju druga ekonomska sila svijeta želi malo usporiti.

Kaj nije ravna ploča?
Hamm je offline   Reply With Quote