''Odigrao'' sam po drugi put i Telltale-ov The Wolf Among Us i igra je odlična, a toplo preporučam i strip (Hr izdanje se zove Bajke; eng Fables), sviđa mi se ta premisa da ekipa iz razno-raznih bajki i priča živi u našem svijetu...
I nakon toga sam krenuo igrat TT-ov Batman, igra kao igra tj kao sve njihove mi je odlična, ali ovo je takav bugfest da je to prestrašno. Pričam o PS4 verziji, i ovo je IMHO puno gora situacija nego npr CP 2077. Čudi me da o ovome nisam ništa čuo. Ugl gugl veli da je Shadow verzija u puno boljem stanju. Ja imam obje tj shadow se dobila kroz updateove. Riječ o identičnoj igri, samo umjesto da je u boji je crno-bijela, ja sam se odlučio na classic verziju jer mi ljepše izgleda igra u boji...i sada se borim sa npr konstano krivim blurom, npr likovi pričaju zamućeni, a pozadina čista umjesto obrnuto, likova kojih uopće nema na ekranu, nego npr vidimo samo jedan mikro glitch kako piči i čuje se glas kako nevidljivac priča, vidim samo titlove a glasovi se ne čuju, likovima fali pol glave, dim cigare nije dim nego bijele kocke, učestalo kršenje igre i izbacivanje iz iste...
Ako je netko igrao classic na PC-u, kakva je situacija?
Inače sam i na Viti i na kompu i na PS4 odigrao dosta TT igara jer baš volim te interaktivne filmove i nikada nikakvih problema, dok je Metnem kompletno skršen.