View Single Post
Staro 30.12.2021., 00:38   #449
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ajme da galerija od samog starta sta ide naopako a neda custom sort, koju si app stavio?

Slazem. se za Auto Brightness, stvarno je katatrofa po noci. Da bar mozes nekako stavit auto min na cca 10%.

Nisam znao da može samo 7 app locati, to je glup limitation... Kad se zaigram sa par programcica treba mi i vise od 7 (JuiceSSH, RealVNC, SkySafary, OnStep, Anydesk + standardne whatsapp,mail)

Meni baterija i nije nesto, 6h SoT, al testiram jeli do browaera ili nesto. drugo, koristim Vivaldi i piše da je on 80% usage. Sad testiram sa Operom pa cu Chromeom.

Meni je fluidnost ok, ali zna nekas zapeti, ugl u kritičnom trenutku kad triba upalit kameru i snimit malu kako nesto izvodi.

Ja sam se na neke od ovih svojih bugova i navikao... Ali opet frustriraju. Fingerprint koji se gasi mi nije neki problem jer dolazim sa 5t na kojem je bio zada, iako su ga mogli bar 5 min ostaviti aktivnog. Sta tu treba samo touch bit aktivan, a već je aktivan zbog Black screen gestures ovako i onako. A cekamo Realme UI 3.0
OuttaControl je offline   Reply With Quote