Citiraj:
Autor Nbdy32
Neki ovdje vele da na binance imaju isplatu i za male cifre, neznam za to, možda čak i najbolje za tebe s jednom grafom, jer isplaćuju ono kaj si namajnao kroz 24 sata, ak sam dobro ih skužio ....
|
Definitivno Binace sa jednom kartom
modana 5600xt pravi od 38 do 42 mh/s zavisi kakva te zapala recimo prosjek 40mh/s
ako ostane ovakav difficulty mjesecno ces praviti 0.01805 etc a na vecini pool-ova je 0.05 do cak 0.1 etc za isplatu... pa racunaj koliko ces cekati, dok binance daje na dnevnom nivou koliko god da si nakopao....
novcanik uzmi zvanicni ako ces skupljati eth... binance ako ces da se igras sa kupi prodaj... i lokalna mjenjacnica ako ces isplacivati (u svakom slucaju vidi da imas sto manje transakcija sa novcanika na novcanik jer su skupe transakcije)
sto se tice minera vidi sam koji ce ti biti najbolji, sve je to subjektivno, ja predlazem phoenix, drugima je odlican lolminer.. dok se treci kunu u TeaRedMiner... tako da ces to morati sam istraziti, za pocetak pogledaj na kojem najlakse mozes izmjeniti miner.bat fajl (svaki miner ima svoj nacin ispunjavanja bat fajla)
kada se malo ustelis oko toga
prvo probaj More Power Tool
pogledaaj YT oko mjenjanja biosa... radis na svoju odgovornost... pregledaj i igorslab za Red BIOS Editor.. ja sam modao jednu bez problema ali nisam mogao izvuci vise od 36mh/s, dok sam citao da su mnogi imali problema oko biosa...