Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.12.2021., 14:47   #58629
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Al evo, svakih parsto metara moram ići maknuti veći list, vilenjaka i Večernjaka koji su odlučili sletiti na radar i/ili kameru. Jedino gdje se dešava nešto slično je na Volvu još iz 2008. kad se nataloži snijeg na prednji grill u mećavi. U međuvremenu su smislili i grijače za radar.
Super ako ti se zasad nije dogodilo da ti se auto ukopao u mjestu nakon što je na senzor doletila plastična vrećica. Meni se dogodilo jednom i sreća je da je bila mala brzina u pitanju, i nikog iza mene.
Loše procjene senzora su mi se dogodile više puta, najčešće na ulazu u kružni tok i tijekom vožnje u kružnom toku. Collision warning se upali i zapišti. Da nemam spremnu nogu, zakočio bi bez razloga.

Nedavno se kolegi dogodilo sranje. Iste aute vozimo, dakle ima collision assist, imao ga je i auto ispred njega. Stajali su na ulazu u kružni tok. Frajer ispred je krenuo i ukopalo ga je na mjestu.
Kolega je perifernim vidom vidio da ovaj kreće, dao gas, nije na vrijeme skužio da je frajer stao, i zakucao se u njega. Taj put se collision assist nije udostojio aktivirati.
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Meni još uvijek nije jasno zašto se kod automatskog paljenja prednjih dnevnih svjetala ne upale i zadnja.
Kako kod kojeg proizvođača. Francuzi (barem Renault) su palili i zadnja.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 28.12.2021. u 14:54.
1v@n je offline   Reply With Quote