Citiraj:
Autor 1v@n
Nekako si slučajno preskočio moj upit da mi nađeš gdje na Ankerovom sajtu piše da je konkretni punjač MFI certificiran.
|
Dolazi bez kabela, samim time ni nema MFI certifikat, to si vec i sam utvrdio da goli punjac to nema, da je za taj certifikat bitan spoj s apple uredjajem.
Takodjer ovaj Anker model nema ni Qualcommov certifikat jer ne koristi njihovu QC tehnologiju nego svoju vlastitu, PowerIQ 3.0.
Citiraj:
Lista od 2761 proizvoda mi ništa ne znači...
|
Znaci onome tko zeli provjeren i kvalitetan uredjaj sa licencom, normalno da tu licencu nece imati crap proizvodi iza kojih ne stoji nicije ime.
Citiraj:
Meni je bitno da sam našao uređaj koji mi je potreban, da zadovoljava sve standarde i certifikate
|
To je ok, nek si ti sebi nasao uredjaj, ali ne zadovoljava apsolutno nista i nema nikakav certifikat, dobili su samo dozvolu da smiju prodavati na EU tlu, a tu dozvolu nije problem dobiti s obzirom kakvi se sve punjaci od 12 kn prodaju po trgovinama.
Ali o cemu imamo vise pricati kad ovakvu glupost bubnes:
Citiraj:
ovo su punjači izašli u zadnjih mjesec dana
|
Citiraj:
Amazon: Date First Available: 24 July 2020
|
I kaze biti ce taj punjac kod qualcomma... "Pričekaj da objave 12/21 ili 1/22, pa se javi onda"

Brate mili to su vec zastarjeli modeli...
Citiraj:
Autor 1v@n
EDIT:
Poslao sam upit Qualcommu na njihov brandprotection@qualcomm.com koji služi za takva pitanja, pa čim dobijem odgovor, proslijedim ovamo da vidimo tko od nas dvojice jede govna 
|
Super, odgovorit ce ti: Minix who??