View Single Post
Staro 28.12.2021., 14:12   #1456
masterCG
Banned

Datum registracije: Apr 2021
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nekako si slučajno preskočio moj upit da mi nađeš gdje na Ankerovom sajtu piše da je konkretni punjač MFI certificiran.
Dolazi bez kabela, samim time ni nema MFI certifikat, to si vec i sam utvrdio da goli punjac to nema, da je za taj certifikat bitan spoj s apple uredjajem.
Takodjer ovaj Anker model nema ni Qualcommov certifikat jer ne koristi njihovu QC tehnologiju nego svoju vlastitu, PowerIQ 3.0.

Citiraj:
Lista od 2761 proizvoda mi ništa ne znači...
Znaci onome tko zeli provjeren i kvalitetan uredjaj sa licencom, normalno da tu licencu nece imati crap proizvodi iza kojih ne stoji nicije ime.

Citiraj:
Meni je bitno da sam našao uređaj koji mi je potreban, da zadovoljava sve standarde i certifikate
To je ok, nek si ti sebi nasao uredjaj, ali ne zadovoljava apsolutno nista i nema nikakav certifikat, dobili su samo dozvolu da smiju prodavati na EU tlu, a tu dozvolu nije problem dobiti s obzirom kakvi se sve punjaci od 12 kn prodaju po trgovinama.

Ali o cemu imamo vise pricati kad ovakvu glupost bubnes:
Citiraj:
ovo su punjači izašli u zadnjih mjesec dana
Citiraj:
Amazon: Date First Available: 24 July 2020
I kaze biti ce taj punjac kod qualcomma... "Pričekaj da objave 12/21 ili 1/22, pa se javi onda"
Brate mili to su vec zastarjeli modeli...

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
EDIT:
Poslao sam upit Qualcommu na njihov brandprotection@qualcomm.com koji služi za takva pitanja, pa čim dobijem odgovor, proslijedim ovamo da vidimo tko od nas dvojice jede govna
Super, odgovorit ce ti: Minix who??
masterCG je offline   Reply With Quote