Citiraj:
Autor android-split
Imam S21 al kako nisam dobio punjac (punim na punjac od redmi note 9 pro) gledam da kupim punjac. Jel mi XIAOMI Mi 33W, USB-A i USB-C bolji od samsung ta800 25w bolji s obzirom da imam 2 porta?
Samsung AKO ulovim u tcentru ide za 75kn a ovaj mi je 79kn. I da napomenem links ce mi ga dostavit besplatno, kako su napisali u duhu blagdana (ni to jos nisam doživio)
|
Totalno ti je svejedno za s21 radi na max 9V- 3A. Kažem max sto znaci da u realnoj brzini će biti 2.5A na 9V. Toliko cca daje original 25W punjac. Ja bih uzeo Mi 33W iz razloga sto mozda sutra kupis neki drugi mob koji podrzava 12V i 20V i tu ce ti onda doci do izražaja jaci Mi punjač koji radi i na 12V i na 20V. Ne daje više od 1.65A na 20V ali svejedno ukupna brzina ce biti veca od original samsung 25w punjaca. Imaj na umu da ti MI punjač SVEUKUPNO daje 33w sto znaci da ako punis na oba utora oba ce ti uređaja puniti sporije a ako punis nekakav macbook air ili laptop koji trazi 20V onda punis samo njega kroz USB-C
A vas dvojica što se svađate oko certifikata i kvalitete ste oboje u pravu samo netko zeli certificiranu robu netko ne želi. Ima proizvođača koji nemaju potrebne certifikate ali su stvarno kvalitetni. Tko ne vjeruje u proizvode bez certifikata neka ga na kupuje. To je stvar izbora i ne vidim razlog međusobnog uvjeravanja u bilo sto. Meni je najbitniji CE certifikat koji je ustvari dosta strog kod punjača, i iskustva, sve ostalo mi je nebitno, pogotovo PD protokol koji je univerzalan.