View Single Post
Staro 28.12.2021., 11:56   #1452
masterCG
Banned

Datum registracije: Apr 2021
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako ne proizvodim opremu za Apple uređaje i nemam MFI, znači li da je moja oprema no name kinez?
Tako je, znaci da si nitko i nista na trzistu jer nemas nikakvu licencu koja potkrijepljuje tvoju kvalitetu.
Anker, Aukey, Belkin, ugreen, baseus... svi redom imaju i MFI i QC certifikate, nije to bezveze.

Citiraj:
Aha, nemaš šta čekati da izađe aktualan popis, jer imaš kristalnu kuglu u kojoj piše da se to neće nikad dogoditi.
Uredjaj koji si kupio je Minix Neo P2, uredjaj je izasao prije godinu dana, pazi datum recenzije:
https://www.cultofmac.com/732135/min...table-charger/
I ti i dalje cekas da se pojavi na nekoj listi?

Pardon, sad vidim da je zapravo jos stariji, July 2020, u prodaji na amazonu, ali ajmo cekat da qualcomm osvjezi listu, lol.
Ajde molim te javi se kad bude na toj listi, bilo sta od minixa.

Citiraj:
Ja, za razliku od tebe razumijem da je spominjanje zaštićenih stvari kao "Power Delivery 3.0" i "Quick Charge 3.0" jako kažnjivo ukoliko nisi sukladan konkretnim zahtjevima.
Ne lupaj, da si sukladan onda bi bio istaknut na sajtu te tehnologije i imao bi na svom sajtu potrebne deklaracije.
A ne samo "mi to imamo" izjavu.
Takodjer, minix lukavo nigdje ne navodi qualcomm firmu, njihov logo i njihovu tehnologiju, samo kazu 'quick charge', prejadno.
Ovako to treba izgledati kad imas licencu:
https://uk.anker.com/pages/anker_qc

Citiraj:
S obzirom da sam Minix proizvode koristio unazad 10 godina za 0/24 pogon videozidova, da, mogu odgovorno tvrditi da su im proizvodi kvalitetni i da se ne radi o no name brandu, koliko god to tebi zvučalo nevjerojatno.
Tvoja izjava "majke mi kvalitetni su" je u rangu minixovog trash sajta koji nema aposlutno ni jedan relevantan dokument sto se tice kvalitete.

Citiraj:
Tako je, zato sam prvo uzeo Anker, vidio da mi ne odgovara i onda uzeo ono što mi odgovara od branda kojem podjednako vjerujem, zbog razloga kojeg sam naveo.
U čemu je problem?
Pa nema problema, problem je sto tebi smeta sto sam ja istaknuo da je to noname proizvod i to je cinjenica.

Citiraj:
Ako i dalje želiš tvrditi da nisu sukladni PD i QC standardu, zatraži od Minixa očitovanje i javi ovdje rezultat.
Opet po 10-i puta, nikoga ne zanima njihova izjava, oni mogu reci i da su vodeca kompanija za proizvodnju punjaca, nemaju nikakve dokaze za nista.
Kvaliteta se dokazuje certifikatima.

Citiraj:
Ti si svjestan da na Amazon sajtu odgovor može dati apsolutno svaki korisnik koji je kupio navedeni proizvod i da taj odgovor ne mora imati veze sa stvarnim stanjem stvari?
Istina, taj odgovor i ne mora biti tocan.
Ali je cinjenica da Anker ima 2761 proizvod s MFI certifikatom, pametnom dosta o kakvoj se firmi radi.
Takodjer, anker transparento prilaze dokument o kvaliteti svog proizvoda i koje standarde zadovoljava:
https://d2211byn0pk9fi.cloudfront.ne...pdf?1596013056

Minix ne prilaze nista jer je noname, sajt im je trash i vidi se da proizvode drlog, realno.

Zadnje izmijenjeno od: masterCG. 28.12.2021. u 12:35.
masterCG je offline   Reply With Quote