View Single Post
Staro 27.12.2021., 22:41   #8289
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor p0laris Pregled postova
Hvala na odgovorima.

S obzirom da A52s se moze nabavit za 2000+ kn, a Nord 2 kosta 3000kn, odnosno oneplus je 50% skuplji od samsunga, onda ocekujem da oneplus treba biti i bolji za 50% od samsunga.

Nekako nisam uvjeren da je tolika razlika u performansama ova 2 modela pa da bi se isplatilo ulozit toliko vise novca. Iz odgovora mi se cini da su tu negdje, mozda nord malo bolji, ali ne toliko koliko je razlika u cijeni.

Inace nije tolika razlika u cijeni u trgovinama, međutim A52s se masovno nudi po njuskalu po nizim cijenama, za razliku od Nord 2 kojeg uopce nema izvan trgovina, i tu je čini mi se Nord izvisio.

Sto se notifikacijskog svjetla tice, to je bitno da vidim nove obavijesti i sa druge strane prostorije, mobitel mi i sluzi najvise za komunikaciju.

Znam da Poco X3 pro ima notifikacijsko svjetlo na vrhu.

Kakav je X3 pro u usporedbi sa A52s?
Poco se nudi neotvoren na njuskalu po 1600-1700 kn, znaci povoljnije od A52s, i to treba uzeti u obzir.
A52s je brutala od moba za 2500kn. A od žaomija bježi jer to bugovito smeće od softa ne želiš iskusiti. Da ne kažem da su kamere na poco uređajima vređanje ljudskog uma (za te pare).
delavi je offline   Reply With Quote