27.12.2021., 22:41
|
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
Autor p0laris
Hvala na odgovorima.
S obzirom da A52s se moze nabavit za 2000+ kn, a Nord 2 kosta 3000kn, odnosno oneplus je 50% skuplji od samsunga, onda ocekujem da oneplus treba biti i bolji za 50% od samsunga.
Nekako nisam uvjeren da je tolika razlika u performansama ova 2 modela pa da bi se isplatilo ulozit toliko vise novca. Iz odgovora mi se cini da su tu negdje, mozda nord malo bolji, ali ne toliko koliko je razlika u cijeni.
Inace nije tolika razlika u cijeni u trgovinama, međutim A52s se masovno nudi po njuskalu po nizim cijenama, za razliku od Nord 2 kojeg uopce nema izvan trgovina, i tu je čini mi se Nord izvisio.
Sto se notifikacijskog svjetla tice, to je bitno da vidim nove obavijesti i sa druge strane prostorije, mobitel mi i sluzi najvise za komunikaciju.
Znam da Poco X3 pro ima notifikacijsko svjetlo na vrhu.
Kakav je X3 pro u usporedbi sa A52s?
Poco se nudi neotvoren na njuskalu po 1600-1700 kn, znaci povoljnije od A52s, i to treba uzeti u obzir.
|
A52s je brutala od moba za 2500kn. A od žaomija bježi jer to bugovito smeće od softa ne želiš iskusiti. Da ne kažem da su kamere na poco uređajima vređanje ljudskog uma (za te pare).
|
|
|