Citiraj:
Autor locks
Ovisi šta ti je važnije. Dimensity 1200 je jači proc od SD778G. Nema onih starih boljki MediaTeka, nije rastrošan. Nord2 je brži u radu, lakši za držanje, jer je uži. Ima tanje bezele oko ekrana, bolje stereo zvučnike...
A52s ima svojih prednosti, pa zato kažem, vidi šta ti je važnije.
|
Citiraj:
Autor Dottore
Ja bi ipak dao prednost A52s, kompatibilan sa svim punjačima bilo od Applea, Google i Ankera, itd. Tih 15w i 25w ne bi jako osjetio razliku.
Fotografije su dobre i čak autonomija koju bez problema drži dva dana.
Oneplusa bi izbjegavao zbog politike dijelova (da bi iskoristio brže punjenje) i ažuriranju.
|
Hvala na odgovorima.
S obzirom da A52s se moze nabavit za 2000+ kn, a Nord 2 kosta 3000kn, odnosno oneplus je 50% skuplji od samsunga, onda ocekujem da oneplus treba biti i bolji za 50% od samsunga.
Nekako nisam uvjeren da je tolika razlika u performansama ova 2 modela pa da bi se isplatilo ulozit toliko vise novca. Iz odgovora mi se cini da su tu negdje, mozda nord malo bolji, ali ne toliko koliko je razlika u cijeni.
Inace nije tolika razlika u cijeni u trgovinama, međutim A52s se masovno nudi po njuskalu po nizim cijenama, za razliku od Nord 2 kojeg uopce nema izvan trgovina, i tu je čini mi se Nord izvisio.
Sto se notifikacijskog svjetla tice, to je bitno da vidim nove obavijesti i sa druge strane prostorije, mobitel mi i sluzi najvise za komunikaciju.
Znam da Poco X3 pro ima notifikacijsko svjetlo na vrhu.
Kakav je X3 pro u usporedbi sa A52s?
Poco se nudi neotvoren na njuskalu po 1600-1700 kn, znaci povoljnije od A52s, i to treba uzeti u obzir.