Citiraj:
Autor Libertus
Svako ima svoje gušte i veselje. Meni je to oboje top, i drago mi je kad čujem da se neko tako opremi.
|
Citiraj:
Autor Libertus
Moje lagano raste, bio na Panasonic 42" plazmi, sada sam 4+ godine na 55" LG OLED, sljedeća je postaja 65" OLED. Sumnjam da ću na veće iako imam prostora i veliki prazan TV zid.
Uz to sam ubacio prije 2 godine Wharfedale DX-2 5.1 + Yamaha receiver setup što je dodatno diglo sve. Plan je za 5-10 godina vjerojatno zamijeniti 5.1 s 3.1 ali floorstanding zvučnicima, ali budemo vidjeli za 5 godina. 
|
Sve znam... Ja sam krenio sa 42" plazmom pa 55" plazma (koju još uvijek imam!

), pa sam prešao na ovaj Sony projektor sa platnom.
Također, zvučnike sam isto mic po mic nadograđivao, zadovoljan sam sa trenutnom kombinacijom ali ću pri transformaciji dnevnog boravka ići ipak u dodavanje + 2 ili 4 atmos overhead zvučnika.
Osobno na tvom mjestu ne bih prelazio sa 5.1 na 3.1 ako gledaš dosta filmova i kvalitetno snimljenih serija.
Radije samo zamjeni prednja 2 sa floorstanding zvučnicima, nema potrebe micati stražnja 2.
*E da - kad već imaš wharfedale, prodavat ću ove svoje wharfedale zvučnike kroz neko vrijeme, pa ti nabacim poruku ako ti nešto od njih bude pasalo.