View Single Post
Staro 25.12.2021., 14:17   #27259
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Čekaj, ajmo malo stati na loptu...

Gdje je problem? Ja se priklanjam većini? Šta stvarno? Od kada? Uvijek, ali uvijek neovisno o tome što ljudi govore, ja dam SVOJE mišljanje.

I da, ovo danas napisano je MOJE mišljenje...

Niti sam gledao trailer, niti sam znao da je film vani, niti me bilo brigao... Vidio sam Di Capria, rekao sam sebi, to je film za mene... Ispostavilo se da nije.

Gledam filmove, tek toliko da gledam? A ti gledaš jer...? Tek toliko da ne gledaš?

Pročitao sam tu komentar:
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Zapravo nakon dva pijata bakalara na gulaš i dve čaše crnog vina, za jedno kišno riječko badnjačko popodne, film je odličan, 8/10

Da nije tih navedenih uvjeta bio bi 7/10

Svakako preporuka za jednu SF komediju/satiru.
Gdje sam, bez znanja i filmu, očekovao SF komediju... Dobio sam nešto što nisam očekivao i što mi nije leglo... Probaj shvatiti to.

Ne, neću reći da je film dobar, jer meni osobno nije. Niti je dobar ljudima koji su relevantni za dati meni mišljenje, preporuku i čije komentare cijenim...

Jednostavno... Gledam filmove jer mogu, jer hoću, jer volim, komentiram isto tako, jer mogu, hoću i volim.. Ne odgovara, pa frende lupi ignore gore, meni dobro, tebi dobro...

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pogledao Dune, Bonda, Shang Chi, jucer na HTV1 pogledao Zov Divljine s Harrison Fordom, te Maleficient 2 na Novatv. Pogledao sam i par crtića s djecom Abomonable, Luca, Onward, Over the moon, Meni su sve to super filmovi i crtići. Jedino me Dune malo izdosadio ali ja sam sam kriv jer gledam PART ONE filmove. Treba se čekat da izađu svi dijelovi pa ih pogledas u komadu. Filmovi buraz, opustiš se, ne očekuješ puno, gledaš i uživaš.
Next-> Matrix kad uhvatim vremena.
Pa to i radim. Gledam da se opustim, uživam u tome. Ali to ne znači da svaki film, koji gledam opušteno je dobar. Ne znači da ne uživam u njemu.

Samo svrsishodno tome, dajem i svoj utisak.

Zato smo u ovoj temi, ne?
Mommistake je offline   Reply With Quote