Citiraj:
Autor locks
Još nisi kupio mob? Ovo se u sagu pretvorilo ��
|
je, saga je. smiješna i frustrirajuća
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Nakon dugo vemena čini mi se da je kupio xiaomi note 10 (ili pro ne sjecam se) i zajebo se pa trazi nesto jos bolje da se zajebe jos vise. Taj sljedeči će kupiti 2024. ali od sada se raspituje da se ne zajebe opet.
|
tako je, zadnji koji sam uzeo je redmi note 10 pro, prije mjesec dana. prekjučer sam ga prodao jer mi je prevelik i pretežak. izgubio sam na njemu 300 kn. to je treći mobitel koji sam kupio ove godine i prodao ga nakon par dana korištenja. prvi je bio lg v40 koji je imao očajno malu bateriju. drugi je bio lg g8 ali on mi je bio preuskog zaslona (sve ove godine koristio sam lenovo vibe x3 lite širokog omjera 16:9 5") koji je puno širi pa sam i njega prodao nakon par dana. kod ta dva lg-a fokus mi je dosta bio na njihovim glazbenim mogućnostima pošto oba imaju vrlo kvalitetan dac. sad, nakon ove tri promašene kupnje i gubljenja vremena, živaca i novaca naučio sam da mi je ok veličina od 6 do maxx 6.5" i težine do 160 max 170 gr. a trend je takav kakav je, rade se glomazni, teški i uski a visoki mobiteli i nije lako pronaći to što trebam. a u međuvremenu, nakon ovog zadnjeg redmia svidio mi se visoki refresh rate i nebi više nazad na 60hz
Citiraj:
Autor masterCG
Ma eno na prosloj stranici teme kaze da se dvoumi izmedju 2 verzije Mi 11 lite, post prije toga se raspituje za oppo, a sad je iskopao neki lenovo...
Kako su neki i rekli, ne kupuje on nista... samo spamuje bezveze.
|
kao što vidiš gore u odgovoru, ne spamam nego aktivno kupujem mobitele i tražim onaj pravi za mene. mi lite 11 mi je jako zanimljiv i kupio bi ga odmah kad bi imao čisti dual sim. onaj extender koji visi van moba je fora ali ne koristim maske pa ta mogućnost otpada