Citiraj:
Autor Mladenxy
čak i od originalnog Blade Runnera ma koliko je to izgledalo nemoguće i nedohvatljivo.
|
S ovime se ne mogu složiti ni pod razno. Ako ništa drugo onda zato što je 2049 debelo razvučen i meni bi bio gledljiv jedino u jednom ozbiljnoj director's cut verziji, gdje bi naglasak bio na cut.
Citiraj:
Autor LAcy
U prvom Matrixu je to bila daleka buducnost, a danas smo se svojevoljno sveli na zombije koji bulje u display. Sve vise ljudi zivi u virtualnom svijetu, pogotovo od kada je covida. Cak i svi glupi momenti, od brainstorminga na kojem su svi neki nadobudni LGBT social justice warriors, njihove glupe ideje kakav bi trebao biti novi nastavak, novi bullet time, high five sa robotom, novi Morpheus koji je parodija starog, Bugs sa svojom ofarbanom kosicom, da je Trinity zapravo the one... do samog kraja nakon odjave kad zakljuce da su igre i filmovi mrtvi i da sad treba raditi kratke videe (tiktok anyone?), nazvane Catrix. U isto vrijeme Neo sjedi tamo i gleda koji q. Zar sam se ja za ovo borio 
|
Kada se gleda iz tog kuta, Matrica 4 je moguće dosta uspješan film. Istina je da sadrži parodiju u većim količinama, samo je pitanje koliko toga je namjerno.
Citiraj:
Autor WraGG
Kad si zadnji put pogledao film ili seriju koji ti nisu totalno losi, 0/10 i bas onako bezveze?
Zasto uopce gledas serije i filmove kad vec znas da ti je sve bezveze i lose? Mozda da se okusas u tim filmskim vodama da napokon pogledas nesto dobro?
|
Poštovani korisniče, dobrodošli na internet. Ako nečega ima na internetu, to su različita mišljenja. Hvala na razumijevanju.