24.12.2021., 00:53
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
Citiraj:
Autor tomasini_
više, obzirom da je 20 gb ništa za današnji net. to nije dovoljno za mjesec dana samo za fb i surfanje bez gledanja videa. htio bi barem 40-50 gb a minuta mi je dovoljno 100. nisam znao da dva sima žderu toliko puno više baterije. to je isto stvar za razmotriti.
da, trenutno koristim internet posvuda (60 gb za 49kn) + 20 kn drugi sim neki osnovni model za minute. problem je što kupujem novi mob i jako mi je teško naći model koji zadovoljava moje potrebe a da uz to ima i dual sim + poseban utor za sd card, dakle ne hibridni dual sim. a naviko sam na malu cijenu ovih 60 gb pa mi je sad teško odriješit kesu za manje neta od 60 gb i još za višu cijenu - u slučaju da budem prisiljen koristiti samo jedan sim.
koja je sljedeća najpovoljnija mogućnost za više od 20 gb (30 ili više) a koja uključuje i određeni minimalan broj minuta? u slučaju da zbog premalog broja mobitela na tržištu budem prisiljen kupiti neki sa samo jednim simom? i kako funkcionira ovo "aktivacija opcija bez potrošnje interneta (Facebook i Messenger, Netflix, HBO GO, Instagram, Youtube, Deezer, Pickbox Now, MAXtv To Go), po izboru, za 9 kn"? možda je to riješenje za mene - jer ako bi imao neograničen promet za youtube, to bi puno značilo i možda bi čak mogao preživjeti sa 20 gb za fb i surfanje. za tih 9 kn mogu odabrat jednu od ponuđenih mogućnosti?
|
Na bonbonu ima opcija 40gb umjesto 20 koja je navedena u postu prije.
Znaci 40gb, 2400min, 300 sms za 100 kn promotivno 2 godine.
|
|
|