View Single Post
Staro 22.12.2021., 15:50   #627
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,752
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
O krut te jebo, tebi zbilja nisu sve na broju.
Dakle mi se cijelo vrijeme držimo tog članka 21 i onoga što piše u njemu, i tumačimo ga nikako drugačije nego samo ono što je napisano.
Ti taj članak tumačiš tak da ga interpretiraš kak ti se sprdne.
I sad pravnik protumači članak kak ga i mi tumačimo, dakle onak kak je i napisano, nit lijevo nit desno, i na kraju MI trkeljamo.
Ti nisi normalan majkemi...
I ovih dana ću se vidjet s frendicom koja je državna tajnica u jednom ministarstvu (diplomirana pravnica) i s njenim mužem odvjetnikom (diplomirani pravnik) pa ću zabit još jedan čavao u lijes tvojih tvrdnji (sudeći po onome što mi je na brzinu rekla prek moba).
Dogovoreno, s time da im pokažeš zakon:

Citiraj:
3. PRAVA, OBVEZE I OVLASTI INSPEKTORA

Članak 21.

(1) U provedbi inspekcijskog nadzora inspektor je ovlašten fotografirati ili snimiti osobe, pregledati, fotografirati ili snimiti zgrade, objekte, poslovne prostorije i druge prostorije i prostore; luke; privremena radilišta; izvođenje radova, objekte namijenjene za rad s pripadajućim prostorima, prostorijama i instalacijama; proizvode, uređaje, opremu, sredstva rada, vozila, poslovne knjige, registre, dokumente, ugovore, isprave i drugu poslovnu dokumentaciju koja omogućuje uvid u poslovanje pravne i fizičke osobe glede primjene propisa iz članaka 3., 4., 5., 6. i 7. ovoga Zakona te obavljati i druge radnje u skladu s drugim propisom.
...i objasniš da inspektor tumači zakon na način da u zakonu nema izrečene razlike između poslovnih i privatnih računala unutar poslovnog prostora. Pa molim te zabij mi taj zadnji čavao u lijes tako što ćeš staviti njihov odgovor ovdje.
Hvala.
Sinac je offline