View Single Post
Staro 21.12.2021., 13:48   #1362
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Znaci mene su spr*ili.
Za black friday sam od njih naručio taj aparat, iako je bio i na drugim mjestima na akciji uzeo sam od njih jer je to kao Amazon. Trakavica je trajala do danas kad su mi cancelali item. Kontaktira supporta kazu oni nema ga "In Stock", da kad bude In stock da ga opet narucim, kad sam otišao na stranicu artikla ima ga "In Stock" ali ne šalju više u hrvatsku više i sad je 20€ skuplji. Sad bi trebao za item od 50 eura(na akciji) plaćat još 20 eura više item, 13 eura mailboxde???

Na Aliexpressu, sa kinezima, mi se ovo nikad nije dogodilo, popusio item, popusio sve druge akcije, i jos traze od mene kao da sad platim još više da naručim istu stvar
Trakavica i dalje traje, rekli mi naruci ponovo kad bude dostupno, refundat cemo ti razliku.
Ja narucio, i opet stoji na skladistu i opet ne šalju, i sad ce ih opet nestat i ja opet izvisio. Javio sam im se opet, ne odgovaraju. Vrlo neozbiljni i vrlo neprofesionalni. Pa Extreme Digital je profesionalniji od Amazona. Katastrofa. Nisu oni meni skinuli pare niti direktno financijski oštetili ali me vuču za nos već mjesec dana, ovo nisam doživio ni od goldistar i sličnih shopova.
OuttaControl je offline   Reply With Quote