Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.12.2021., 09:04   #58414
Exomaniac
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 748
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ovih dana vidim da je dosta BMW vozača nadoplatilo za žmigavce ali nažalost dosta Pežo, Reno i Citroen vozača očito nisu imali novca za tu nadoplatu . A dosta ih još nije nadoplatilo za prepoznavanje crvenog na semaforu i opciju za prepoznavanje VW vozila . Zabrinjavajuće je koliko ljudi ne gledaju semafore, upali se zeleno samo za skretanje desno/lijevo i ekipa koja ide ravno isto opali po gasu misleći da je i njima zeleno.
Ne vozim ni jedan od tih, ali nekad i ja prođem debelo na žuto, pogotovo kad se nekad zna raditi o semaforima koji idu jedan za drugim jer ću inače morati stati baš na svakom.

Inače niti vozim prebrzo, niti preagresivno, ali nekad kad mi je pun k onda mi se ne da stajati na svakom semaforu radi 1 sekunde žutog ili manje. Najgore mi je fora po noći što su se sjetili, na cijelom raskrižju upale crveno i onda tek kad dođe auto se počne paliti zeleno tako da su se neki već fino navikli prolaziti takva raskrižja noću na crveno kao refleks pa svaki put gledam da me ne bi neki genijalac iznenadio s boka
Exomaniac je offline   Reply With Quote