Pa i na a1 stranici pise cak 5g do 200 mbita brzina. Uzmes savrsenu tarifu. Imas 100gb i svakih 50gb produzujes u nedogled. Znam da je malo zafrkavanja ali 50 dodatnih gb na brzinama od 500+ mbita se brzo potrosili ali to je i plus jer nemoras dezurati dugo ako neku veliku kolicinu podataka skidas. Evo ja sam danas povuko u sesvetama u 3 popodne skorom 1 gibt brzinu na savrsenoj tarifi. Ona mi sluzi samo za testiranje momentalno

Skines nekoliko tb podataka bez problema dok u homebox opciji je 500gb odosno sa vanjskom antenom 1tb prometa i nije ukljucena nocna sto nije nikako ok. 5g homebox sim kartica mi ne zeli niti upaliti nigdije signal.
Edit: Primjera samo radi. Zna se zalomiti. Dolazi neka novija igra koja ima 100+gb, plejka, netflix da ne pricam dalje.. 1tb prometa danas jednostano je jako malo. Da ne govorim reinstalaciju win sa igrama koje ako su legalne nece niti raditi jer ih je potrebno ponovno reinstalirati jer uvijek izbacuje neki eror. A kada citam kako ekipa place na ovom forumu za optiku da im je skupo davati 200kn nego bi za 140 neznam sta bih rekao kako su fino razmazeni