Citiraj:
Autor listerstorm
|
Gledao sam taj video prije nekog vrmena još i sve je meni to jasno, ali gledam neku univerzalnu soluciju što se tiče ekrana da mi bude za gaming na PS 5 (120 fpsa gdje podržava) i rad na računalu uz povremeni gaming manje zahtjevnih igara. Zapravo je najveći problem što PS 5 nema podršku za 1440p jer bi mi to olakšalo potražnju za 100%, a ovako mi ispada najbolja opcija 2.1 HDMI, a koja je s druge strane najmanje isplativa. Jednostavno želim postojeći FHD 27 inča ekran zamjeniti s većim (32 inča) i tu mi je izbor uzeti jeftiniji 1440p ekran koji nema podršku za PS 5 i upitno je kako će skalirati sliku pogotovo ako bi igrao u 120 fpsa ili 2.1 HDMI koji je preskup.
Jbg, znam i sam da kompliciram ali tražim univerzalno riješenje koje će služiti do daljnjeg za gaming jer mi je monitor primarno sredstvo što se tiče gaminga, a opet da ne izvalim 1000 evrića. Otkada sam kupio ps5, znači zadnjih 6 mjeseci gledam po netu, mozgam što uzeti ali jednostavno ne mogu naći riješenje koje ide u prilog mom budžetu... a opet nadati se da će 2.1 hdmi monitori kroz godinu dana biti cijenovno prihvatljivi je također nerealno iz trenutne perspektive jer ih na tržištu ima svega par modela.