Po RH mi zasad prednjače psihopati koji voze sveta tri slova
T D I
I to što stariji model to su veći idioti
Nakon njih dolazi klinčadija u E46 320d
Mislim jel to neki kompleks liječe da ih moraju stiskat i dokazivat se kak su brzi ili?
Dakle jučer ispred lokalnog kauflanda (dakle nedjelja, parking pun ljudi) mamlaz mora kretat full gas i skoro pobere ženu s djetetom meni pred očima. Onda 20m dalje opet full kas i skoro produži u banderu. I da bar vozi neki kurac a ne Turan sa sveta tri slova.
Onda kasnije isti dan na av Dubrovnik tip u golfu sa sveta tri slova uredno na full crveno, svi stali ali ne, njemu valjda kočnice ne rade bikoz rejskar.
Sad u Subotu, Gračanska, tele u crnom 320d skoro pobere ženu i mene na zebri i nestane u obraku čađe. Fakat im svima treba oduzet kočije i strpat ih u preše.
Citiraj:
Autor Mario92
Znači mene je štrecnulo kad sam to videl, baš sam empatično rekel "A bogte" na glas, kaj mi se nije dogodilo nikad ko reakcija na youtube video
|
Ja sam cijelo vrijeme čekao da lik veli da se zajebava i da je to neki E30 kojeg je dobio na poklon kao donora.
Ali fakat, ić vozit E30 na ljetnim gumama u sred Prosinca u Frankfurtu dakle na slinavom hladnom, da ne kažem ledenom, vremenu... Pa di mu je pamet jebote, to je recept za razbit se.
Kad sam prodao svoj E36 reko dam dečku da ga molim da ga proba ne razbit jer je auto originalan (svaki panel originalan s originalnom VIN naljepnicom) a ako ga slučajno razbije da nek mi niš ne govori