View Single Post
Staro 19.12.2021., 14:04   #2418
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Probat cu do navecer naci na youtubeu, valjda je netko snimio istu.

Samo da komentiram Elvena i ostale. Sad sam vidio bumbara u akciji na videu kojeg si postavio. Ma kakvi, bumbar je statican vrti se na podu.

Zute fuckalice imaju veliki fitilj, kao mali tanki dinamiti. Bas da ti da moment da je mozes dobro zabaciti. Ona kad pocne goriti, njen let je potpuno nepredvidiv. Recimo, bumbar se mirno rotira na podu. Fuckalica leti kao okrznuti metak koji se odbija po zidovima. Toliko brzo leti, da je moras loviti pogledeom. Ona se s poda moze nekoliko metara u zrak dignuti.

Kad je bacis u zrak, moze krug oko tebe napraviti koliko je dinamicma i brza.

Ali sustinski nikakvu stetu ne radi, ne da bih preporucio, ali ona cak iz ruke moze biti upaljena, jasno, malo tko bi imao mira drzati tako nemirnu igracku u ruci, ali hocu reci, ona je vise stos nego u klasicnom smislu pirotehnika.

Istu fuckalicu su prijatelji znali namjerno kod nekoga u stanu ili kuci (u osnovnoj) baciti, te se smijati efektu koji je radio. Nikad se nista nije zapalio, jer ona nigdje ne moze mirovati, najcesce vec u zraku, zavrsava njen efekt i akcija. Jedino, ne znam, da je namjerno bacis u zavjesu ili da joj nesto preprijeci put. Izrazito neagresivna stvar, te mi je zato ostala u pamcenju kao najbolja stvar u blagdanskom stimungu. Izvana malo koga moze bukom prepasti, jer sve se svodi na fuckanje.

Zadnji put sam u Leibnitzu, ha, 1989, rekao bih, uzeo kutiju tog cuda, te skroz zaboravio na istu.

Nadopuna :

bas gledam video1, video2, te nekoliko ostalih na temu pretrazivanja

to bi, recimo, bilo najblize. Samo moje iz 80-tih, nisu pucale na kraju, te su osjetno duze letjele od ovih iz videa. Mi smo ih iz ruke bacali u zrak, nikad s poda. Sad, samo neki znalac pirotehnike bi znao, koja je marka to proizvodila vani.

Piratice, pirat to je pretpostavljam marka? Koju onda po licenci drugi rade?
Ili samo termin za seriju proizvoda?

...

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.12.2021. u 14:19.
Visage je offline   Reply With Quote