Citiraj:
Autor quazar912
već vidim kud ode tema...
ja sam sad na jednostavnosti - streaming, sa AV reciverom (nije bitno koji jer mi nije namjera hvaliti se ovdje) .
ono što bi stvarno htio neće bit staro (njuška je prepuna preskupe i precjenjene stare krame) nit je jeftino (zvučnik bez 20cm bas jedinice ne ide ispod 50-60Hz ma koliko got reklame šutile o tome)
|
Ne vidim zašto se ne bi hvalio. Pa ja te ne poznajem, niti znam tko si, pa me opet zanimaju stavovi i doživljaj koji probude određeni aparati. Barem neki hladni opis.
Da je njuškalo preskupo, je...dosta krame se prodaje za 2-3 puta veću cifru nego što uistinu vrijedi. No zato barem danas možeš lako kupiti nešto vani pa možeš proći znatno jeftinije.
Primjer su neke stvari koje sam ranije kupio nove i prodao. Sad gledam cijene rabljenih starih 10-15 godina, cijene gotovo iste kao i tada čak i veće.
Primjera radi, monitor audio bronze je znao biti na akcijama po 1400 kuna, cijena za par novih. Sad su rabljeni na njuškalu 1500-2000.
Vidio sam i jedan oglas za jedne midbass drivere koji su novi koštali cca 400/450 kuna komad, a na oglasu se prodaju za 1000 kn/kom.
A što se tiče frekventnog raspona, tu možemo diskutirati.