Pozdrav,
Evo i moje iskustvo s trgovinom.
26.11. kupio sam dvije PS4 igrice i miš kroz web shop
29.11. mi stiže paket s jednom igricom
29.11. Provjeravam na web shopu i vidim kako je i druga igrica odmah raspoloživa pa postavljam pisani upit zašto nije dostavljena s ovom. Dobijem odgovor kako je rok isporuke za miš 10 dana i da će ona stići s njim. Nije baš logično, ali ok.
30.11. Dobijem email kako miš ipak nije raspoloživ i da mogu dobiti neki drugi ako mi to odgovara. Vraćam odgovor kako mi to odgovara.
17.12. od paketa s drugom igricom i famoznim mišem i dalje ništa. Od prvotne narudžbe je prošlo 20 dana i 15 radnih dana. Od paketa ništa, nikakve povratne informacije, ništa. Bitno da je kartica još 26.11. terećena za puni iznos.
Smatram da trebaju malo bolje i više informirati korisnike, da trebaju malo više koncentracije kod pakiranja paketa, i najbitnije da trebaju teretiti karticu samo za ono što su poslali/dostavili.
Naravno da sam danas sastavio novi upit i poslao na podršku i rukovodeće ljude. Žao mi je kaj nisam naručio iz Kine, prije bi došlo. Ne razumijem kako su se uspjeli tako srozati, sjećam se tamo 2009. kad sam kod njih kupio TV ujutro oko 10 sati i došao mi isti dan doma!
Nadopunim kada dobijem odgovor podrške i naravno više ne kupujem kod njih.
Lp
Kruno