17.12.2021., 11:48
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Autor Elven
Mene npr zanima dal ima ko il poznda da ima, modernog Jaguara, XF ili XE? Full jako me vuče XE, doduše imaju u ponudi samo čađavce... tak je i u Tomiću bilo, kažu da prodaju možda 2 il 3 benzinca serije 3 godišnje... nekak ne vjerujem da svi ti ljudi koji to kupe se voze na dugim rutama... ali nebitno sad, mogu ja i čađavca vozit, pa nije me majka u benzinu rodila.
Najviše me zanima / brine, priče o Jaguarovoj ne kvaliteti i ne pouzdanosti... naravno neću to imat kome prodat kad ću htjet prodavat, to mi je jasno, i cijene im dosta padaju, i to mi je jasno.
|
Kolega ga gledao, super izgleda, sve divno krasno, igrom slučaja od njegovog kuma prijatelj radi u ovlaštenom servisu (Benussi, Bekussi), rekao mu da uzme nešto drugo, jer da kvaliteta ne prati cijenu.
Čovjek na kraju uzeo Q5.
Citiraj:
Autor Max_Damage
Da se nadovežem na havariju, od kolegice muž ima A8, kupljen novi, redovito servisiran u ovlaštenom. Išao ujutro na posao kad iz motora čuje neku bum, auto stane. Vučnom došao do ovlaštenog, nakon dan dva zovu da je motor gotov, da treba novi. 100000kn novi. Veli muž da on nije niš kriv, auto pod garancijom servisiran i normalno neće platiti. Kad je rekao da će angažirati odvjetnika onda su spustili cijenu na 50. Nije pristao, čeka da se riješi preko odvjetnika. Pričao s dečkima u servisu i vele da svako malo dođe A8 s istim problemom. Malo čudno ali ajde... Twist
|
Prijatelj vozi Q7, motor promijenjen pod garancijom na 90 000 km.
Pitam ja wtf, što se desilo motoru, kaže mi da su mu u servisu komentirali da kod Q7 motori ili traju vječno, ili krepaju na 90-100 000 km.
Baš utješno kad kupiš auto od nekih 100+ tisuća eura 
|
|
|