Citiraj:
Autor Elven
Ma vi dizel boyevi se rajcate na svaki decilitar koji uštedite, a za zamašnjak kog briga
Nego ajmo malo mjenjat teme.
Mene npr zanima dal ima ko il poznda da ima, modernog Jaguara, XF ili XE? Full jako me vuče XE, doduše imaju u ponudi samo čađavce... tak je i u Tomiću bilo, kažu da prodaju možda 2 il 3 benzinca serije 3 godišnje... nekak ne vjerujem da svi ti ljudi koji to kupe se voze na dugim rutama... ali nebitno sad, mogu ja i čađavca vozit, pa nije me majka u benzinu rodila.
Najviše me zanima / brine, priče o Jaguarovoj ne kvaliteti i ne pouzdanosti... naravno neću to imat kome prodat kad ću htjet prodavat, to mi je jasno, i cijene im dosta padaju, i to mi je jasno.
|
Zaboravi odmah. Frendova sestra kupila XF godišnjaka u Njemačkoj u auto kući, kao neće kupovati BMW/Audi/Mercedes konfekciju. Par mjeseci kasnije, pri 150+ na A1 samo čuju krš i lom ispod haube, motor se izgasio i ne može se više upaliti.
Odvučen u Benussi, dijagnosticirano da se neki dio u usisu (lopatice turba ako se dobro sjećam) odlomio i napravio kaos sve do dpf-a. Cijena popravka 100k kn, garancija se ne priznaje jer je kupljen u Njemačkoj (!?), auto kuća u Njemačkoj se pravi grbava (!?). U međuvremenu su dobili kao odobrenje pa snizili cijenu popravka na 70k kn. Sad je angažirala odvjetnike, a auto stoji na Jankomiru skoro godinu dana bez da se kraj sage nazire.