View Single Post
Staro 16.12.2021., 14:42   #2308
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Jebote Niki, nasmijao si me sa "toploskupljajucim buzirom" 😆😆😆

Htio si rec termobuzir 😉🙃

Netko je gore jos napisao "izolirati izolirkom" 😁

Ako je vanjska primjena u pitanju onda zajebi izolirku i koristi samovulkanizirajucu traku koja se toliko skupi nakon sto se namota da je nemoguce da voda kasnije prodre u kabel.

Nadam se da sam bio od pomoci 😃
toploskupljajući, i ja ga zavem termo bužir, ali sam gore vodeći se za Nikijem ponovio isto.

Hvala na info za samovulkanizirajucu traku.

Ovakva je situacija. Pričao sam jutros sa tehničarem i kad uhvati vremena doći će da isproba drugi model rutera osim modela v46, tako ako postoji zbilja najmanja mogućnost da je nešto do rutera, bolje je to prije provjeriti dok nisam počeo petljati po krone regleti.

Vidio sam da u Chipoteke imaju krone alat, mislio sam da je cijena toga dosta skuplja, ali ovako ću ga vjerojatno uzeti ako bude potreban...
Samo da pitam, ako ipak dođe do promjene žica i budem išao preko reglete, da li bi bilo dobro da očistim s nečim spojeve, možda kontakt sprej ili postoji nešto drugo? Javim kad bude tehničar kakva je situacija.

EDIT: samo da javim da je problem zbilja bio u ruteru Innbox v46, kad je stavljen model v51 sve je proradilo kako treba. Hvala kolegi p4r4d0x što mi je ukazao na ovu mogućnost, uštedio mi je mnogo bespotrebne gnjavaže, mijenjanja kablova itd. Zbilja šteta što Optima ne daje kvalitetnije rutere...

Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 22.12.2021. u 20:08.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote