Jao nadam se samo da nije na moju preporuku, te sam ja imao prvo.

Druge su mi bile, i još ih imam,
1MORE Stylish True Wireless , sada postoji i ANC verzija ali nisam išao na nju, jer su mi ove bile radile posao skroz ok, ali nije mi vrag dao mira i nekidan sam kupio
ove .
Do ovih sluški ja se nikada nisam susreo sa ANCom i Ambient controlom, ali sam to oduvijek htio probati i dugo sam pregledavao sve što se nudi i što bi meni pasalo i na kraju se ipak sve svodi na ove sluške, i po recenzijama i po onome što mi treba/želim u jednim takvim sluškama. Jedino sam se bojao kao će mi biti u uhu, ali strah je bio uzaludan, čim sam ih stavio imao sam ih 4h u ušima bez ikakvih neudobnosti igdje (neki spominju da ih stišću na raznim mjestima) i mislim da je to zato jer sam pogledao valjda 20 recenzija i tutoriala i u jednom sa našao komentar koji je dobio hrpu lajkova gdje se opisuje kako da ih se adekvatno podesi u uhu da ne smetaju i funkcionira, barem za mene.
Dakle oduševljen sam sluškama, nisam mogao vjerovati kakav zvuk iz njih izlazi. Imam još i Sennheiser HD6XX uparene sa FiiO K5Pro i u AB slušanju, imam osjećaj da su Sony bolje (subjektivno je to ali takav dojam imam), ali nisam ih zato kupio, nego zbog ANCa i Ambient controla, i to je nešto sasvim novo za mene

Znači, nabodem ih u uši, dodirnem lijevu kontrolu i nježan glasić mi kaže da će se sada uključiti ANC i nastane tišina, ali nema onog pritiska u glavi kao kada nagurate obične sluške u uši, ne zvonim sam sebi u glavi dok pričam nešto, ne čujem svoje srce kako kuca, tišina, potpuna (bio sam doma, kraj kompjutera, ali svejedno

) i onda ponovno dodirnem lijevu kontrolu i opet isti glasić kaže Ambient control on i prvo čujem ventilatore kompa, onda pucketanje prstiju isprobam i tako dalje, dakle kao da sluški nema u uhu, i pustim mjuzu a ono nema razlike u kvaliteti, jednako dobro sa i bez ANCa. Dakle, iako su mi ovo prve ANC slušalice, meni je ovo savršeno, jer često sam u situaciji gdje bi slušao mjzu a moram biti i prisutan da čujem okolinu, ovo je to. Jesu skupe, ali mislim da se isplati jer nemaju kompromisa, ja bi rekao nigdje. Svaka preporuka i to najtoplija