View Single Post
Staro 15.12.2021., 06:34   #48
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ja nisam vidio tower s vise od 6 battery uticnica, pogotovo shuko, u rangu do ~2000kn. C13 je puno cesci slucaj kada je veci broj uticnica u pitanju. Cak i da nadjes 8 uticnica, cesto su podjeljene u 2 grupe - surge protection i battery protection pa opet nemas sve uticnice pod baterijom.

I dalje topla preporuka je za tower + produzna letva + opcionalno skrati joj kabel koliko ti treba da ti ne smeta. Tower + letva pored njega ce ti zauzeti mjesta kao taj BRIC UPS, ako dobro vidim.

Ali nema smisla nagovarati te ako si ogranicen prostorom tako da... Nemamo bas nekih opcija za savjetovanje
Ok probam nekako tower i jednu letva moglo bi stat kad sam pogledai prostor di bi trebalo ici. A tower da li APCov ili od cyberpowera uzet jer sam inace dugogodisnji korisnik APCovih stvari i zadovoljan sam.

Zaboravio sam još pitat

1. Da li mogu u UPS koji ima anti surge u sebi spojiti na letvu koja isto ima anti surge u sebi, hoće stvarat neki problem ?

2. Da li ima koji tiši UPS da ne zuji i bruji tokom noći jer sam čuo od više strana da skoro svi zuje... pa sad ne znam jel istina ili ne pošto nisam nikad imao nikakav UPS da istestiram to. I da mu se pištanje se može isključiti da mi u 2 ujutro ne počne pištat

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 15.12.2021. u 07:01.
Thermaltake je offline   Reply With Quote