Citiraj:
Autor hrwii
Mi smo svog V7 ubijali…radio je uvijek na max…dok nije crkla baterija što se dogodilo 8mj od kupnje…baterija je smanjila svoj kapacitet i prestala raditi na max…servis i garancija su odradio svoje zamjenio bateriju i piči dalje… U normal modu 15min u max modu 8min to mogu realno potvrditi.
|
Bosch ima malu prednost, cak i serija 6 ima zamijenjive baterije. Samo, po onome sto sam iscitao, Dyson bi rekao da ima tehnicki zadnju rijec u stapnim baterijskim, prvenstveno motorima.
Citiraj:
Autor hrwii
V15 top opcija ali po meni nepotrebna dok se ne polakomim…
|
Ako 11 moze izvlaciti epiderm iz kauca, sto se vidi na videu osebujne cure iz prijasnjeg linka, onda v15 ocekujem da ima 3 lasera za nevidljivu prasinu, te da moze uci i u pokoju dimenziju izvan nase, te dobaciti koji entitet
Prije 20-tak godina morao sam paliti 105 dB Kirby monstruma, koji je bio amfibija suho/mokro/vrecica/posuda. Kirby (barem taj model) imao je jednu "hotelsku" fintu, jer on je primarno bio napravljen za hotele, imao je dvije komore male staklene, kad bi povukao nakit ili neki cvrsci manje predmet, on bi uletio u tu komoru, bez da kopas po ostatku smeca. Vrlo zgodna i korisna ideja, ne znam jel to itko ima danas?
Pa tek jako snazni turbo vodeni su mogli tako izvlaciti epiderm (ljubicasta boja) za kojih desetak godina kasnije. A sad baterijski moze, to je svakako dojmljivo i govori stosta o intelektualnom dijelu potpisa Dysona.
Citiraj:
Autor Kruno M
A čovječe more je toga. Žena planita uzeti isto neki štapni akku, ali neki bosch, philips ili xiaomi. Do 2000kn Sta bi bilo best buy, neko ko ima iskustva ili prijedlog.
|
Nisam cak ni video pogledao, ali Xiaomi se stalno navodi da je rame uz rame u usporedbama s Bosch i Dyson modelima, pa sad, ako je 50% istine, vrijedi da istrazis modele. Kako Xiaomi zeli biti azijski Philips, vjerojatno su uzeli dobrog uzora i usavrsili pokoju stavku.
...