View Single Post
Staro 15.03.2003., 11:16   #3
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
e moj pape sto ces jos ti izvodit koda si amerikanac , buduci da ako radis stranicu radis je sa 4-5 programa jer svaki ima nesto, i obradujes je i u izvornom kodu nepromisljeno je korisititi dreamov FTP. ako ti je toliko stalo do site managmenta i imas stotine stranica na siteu onda za tu svrhu imas prave programe. moj savjet www.download.com ws_ftp pro program skini i s njime je uploadaj radi savrseno.

Citiraj:
ja se drzim pravila zasto kupovati i instalirati druge programe na HD ako vec imam potreban program.
jer nemas potreban program treba ti ciljani program, napravljen od strucnjaka na polju file transfer protocola, lagan za koristenje i potpuno kompatibilan. za sve sto ti treba koristi ciljani proizvod nemoj nikad koristiti program koji ti pruza masu mogucnosti a za svaku je spospoban za basic nacin. inace nitko od nas nebi nikad instalirao ni adobe ni paint shop pro. zasto bi. mogu lijepo koristiti paint. a ako imam samo adobe zasto bi snimao paint shop pro kad mogu progutati sebi 200 virtualne memorije i usporiti sve otvoriti 10 ekrana na desktopu i traziti opciju 300% vremena dulje..... snimaj sto ti treba i radi ciljano.