13.12.2021., 14:53
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor Elven
Sve je točno i ovo boldano je zašto sumnjam da je Netflix pritisnuo Masija. Jer po mom, subjektivnom (anti Mercedes) mišljenju Masi je cijelu sezonu navlačio za Mercedes, uključujući i glupu odluku da se auti ne mogu unlappati... i onda odjednom se okrene za 180 stupnjeva i donese još jednu glupu odluku, ali jedinu moguću u tom trenutku jer je već toliko sjebao da je sad bilo ko živo blato, što se više koprca van, dublje upada.
Ovo je 1/1 i bez pritužbe Mercedesa, a ovako će to napraviti kao ispriku Mercedesu i bit će vuk sit i ovca cijela. A Merc je ionako osvojio lovu i konstruktorski naslov, pa im je automatski i motivacija za pritiskanje žalbi do kraja manja.
Baš šamarčina Mercedesu, a pogotovo jer su im išli cijelo vrijeme na ruku...
Doslovce kao što je kolega napisao sa offsideima, samo što prije toga cijelo vrijeme navlačiš za ekipu koju si sad na kraju sjebao. Kako? Zašto? Tko te odjednom stisnuo? I to više od Mercedesa? Mislim Toto direktora utrke naziva "Mikey..."... ne znam baš da bi timovi trebali biti tako bliski s direktorima utrka... dobro da mu nije rekao "neću ti doć na Božićnu večeru"...
Uglavnom ogromni ćušpajz i ako ne dobiju otkaz suci i/ili bar Masi, nema šanse da ću gledat utrke iduće sezone, jer kečere u režiji Netflixa mi se ne gleda.
Znači summa summarum koja sve pokazuje... mi koji smo navijali da Max osvoji smo dobili što smo htjeli, a osjećamo se loše, ogorčeno i grozno... ne mogu si uopće zamisliti kao se Hamilton osjeća i njegovi pristaše... i kao ljubitelj sporta (poštenog) mislim da se nijedan sportaš illi navijač ne bi trebao osjećati kako se sad osjeća Hamilton.. mislim sve govori to da mi koji smo navijali za Maxa nismo sretni... a kad ni pobjednici nisu sretni onda znaš koliko si jako sjebao stvar
|
|
|
|