View Single Post
Staro 13.12.2021., 13:27   #1887
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Da Pirelli nije sjebao Maxa u Bakuu, ovo bi sad isto bila ležerna, lagana utrka u kojoj bi Max samo morao paziti da ne ispadne iz utrke, jer bi mu i 1 bod bio dovoljan (0 samo ako Ham ne bi imao najbrži krug).

Pirelli je sjebao Maxa, Latifi Hamiltona...

Ali evo ja ću još jednom napisati, navijao sam za Maxa, veselio sam se, ali loše je kako je sve ovo završilo... nije to taj osjećaj, pogotovo kad smo vidjeli da je Hamilton ultra brži, Max je iznimno sjebao na početku, što mi nikako nije jasno...

FIA je bila u groznoj situaciji i sjebali su što nisu sve čisto odradili.. zašto su išli sa odlukom da se ne mogu unlappat, na što se i sam Alonso srdačno nasmijao... bili su izgubljeni cijele sezone i sami su se doveli u lose-lose situaciju, ali su na kraju morali ovako presuditi jer prvenstvo pod Safety Carom nije baš neki klimaks... možemo sad tu pričat dal ih je Netflix stisnuo da dozvole dramu, dal ovo, dal ono... ali ne izbježno je da su cijele vrijeme pod nekim utjecajem ili su JAKO loši... pošto su nekonzistentni.

Ne bih se čudio da jednom gledamo ovu sezonu u Bad Sport, samo vjerojatno ne pod Netflixovim brandom, ako su oni ti koji su na kraju stiskali.

Kao onaj koji je navijao protiv Hamiltona cijele sezone, Max je zasluženo prvak, ali na glup i baš loš način... ova zadnja trka se nije odvila sportski... nekako smo se svi toga bojali da će biti nesportski, ali smo više mislili da će netko izbaciti Hama iz utrke ako se to dogodi, ovo nismo mogli ni sanjati.
Potpis na sve. Znam da je Ham/Mercedes vec dosadan bogu i vragu, ali zar zaista nije moglo drugacije?
Opcenito sam nacin, ovo je bas brutalna samarcina FIA-e Mercedesu, pred ocima cijelog svijeta, vrlo hrabro. Koliko pametno, vrijeme ce pokazati.