View Single Post
Staro 13.12.2021., 02:46   #947
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor hrwii Pregled postova
Sjećam se kao danas kada mi je jedna teta, koja je čistila moj stan gdje sam bio u najmu (u stranoj državi iz poslovnih razloga) rekla da se ti usisavači zovu “guzon”
Taman da ima Dyson ili bilo koji drugi baterijsku sposobnost i sat vremena na upotrebljivijoj snazi, nikad ne bi mogao imati samo jednog u kuci, te jos iskljucivo baterijskog. Vodeni mi ima namjenu da izvlaci dusu iz svega, ciklon za brze poteze, ultra tihi za noc, a baterijski za par sekundi poteze. Dobro, taj nije ni do koljena modelim koje navodis i koristis.

Dobro si me zamislio o navedenim modelima. Naime, jedino sto od Dysona imam trenutno je njegov Ultrasonic fen za kosu, kad sam na ambalazi procitao da mu se motor vrti na 100k, jasno mi je bilo, da su minijaturizirali usisavac

Samo, kod Dyson usisavaca me ubijao broj prefiska koje ima po modelu. To nema kraja. Bas gledam osebujnu prezentericu, te saznanjem da je i dalje ista praksa kod modela.

Bas gledam 7, 8, 10, 11, 15, pa koliko serija ima Dyson? Te ih sve paralelno prodaje.

Citiraj:
prije 3 godine V7 a danas koristimo u stanu V10.
Kad si spomenuo V7, otisao sam vidjeti sliku, te sam siguran da sam ga imao u ruci, svidja mi se kako je izveden. Samo, vidim da ima podvojenih misljenja oko baterije? Koliko uopce V7 moze usisati pod upotrebljivom snagom naspram dostupne minutaze?

Citiraj:
Btw moja preporuka je i za Dyson V7 za cca 2000kn ili čak zna biti jeftinije (1800)dobije se odličan štapni usisavač a da se ne mora orobiti banka. To je Dyson a sigurno ima i povoljnijih “kineza” koji su tehnologiju savladali i
povoljniji su ali to prepuštam kolegama…
V7 nalazim oko soma kuna na dva mjesta, to mi se jako svidja, kako mi ima sluziti samo vani, svakako cu ga razmotriti.

Kineze, bas sam preletio, Tinton je kakti najbliza kopija.

U svakom slucaju, hvala ti na odgovoru, dao si mi svjeziji uvid u izbor.

...
Visage je offline   Reply With Quote