Sjećam se kao danas kada mi je jedna teta, koja je čistila moj stan gdje sam bio u najmu (u stranoj državi iz poslovnih razloga) rekla da se ti usisavači zovu “guzon”….mislio sam da se radi o profesionalnom aparatu ali slikao sam taj “guzon” i uskoro naručio prvog Dysona kojeg koristim unatrag 7 godina… tada sam kupio dc34 i dc32…pa prije 3 godine V7 a danas koristimo u stanu V10.
Moja draga supruga je radila za Bosch i nagledao sam se usisavača i s njene strane, od običnih do profesional linije…tada još nisu izašli Bosch štapni pa ne mogu ništa reći o njima ali mogu zaključiti da su najvažniji djelovi usisavača štapnog/s vrećicom/ posudom… okretna glava/četka i usisna snaga (pazi kak sam pametan).
Tu se Dyson meni pokazao top i dalje niti ne googlam.
Usisna četka vrti i diže prašinu a usisna snaga motora, što kod Dysona povećava ciklon tech povlači sve to gdje treba i ići…a to sve treba upariti sa dobrom baterijom i da je lagan a opet otporan na padove i to je to…dc34 sam toliko rasturio da je to bilo prestrašno ali je dvoje djece odgojio…
Tako da iako se u mom postu nadzire sentimentalnost, za mojih 65m2 stana i mira u kući gdje se usisavač samo uzme sa zidnog nosača i usisa stan za 10min moj glas ide Dysonu a tebi kolega preporuka da malo odeš ako možeš do nekog od zastupnika pa ti prezentira V10…jer su Bosch iz tvog linka i V10 tu negdje u cijeni.