View Single Post
Staro 12.12.2021., 20:41   #944
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jel netko koristi pandan ovome zadnjem modelu akumulatorskog? Bilo da je Bosch, bilo da je bilo koji konkurent bilo koje druge marke?

S8

Naime, drzao sam u SLO prijasnji model, mozda i dva modela prije ovog, kostao je oko 2500 kn, bio je puno masivniji, komora je izgledala robusnije, a snaga je bila doista impresivna za baterijski. Doslovno je dizao sve.

Nedavno sam iz desetog razloga usao u jedan centar, nesto sam cekao, te zasao u razgovor s prodavacem, koji je rekao da zna o modelu kojem pricam, ali da ga nema u katalogu, nije mogao do kompa, pa sam sve zaboravio. Uglavnom, naveo je da su novima digli cijene do nebesa, a da je taj model bio bolje izradjen, a takav dojam je i na mene ostavio.

Stapne ne volim, bezicne, osim malih za kupaonicu/kuhinju neki usputni potez/mrvice/kosa zapravo ne koristim. Ali ovaj mi se urezao kao nesto posebno, sto je super za pokretna usisavanja kad se negdje nosi.

Ne pratim taj tip modela, zanima me, ako tko koristi, kakvi su dojmovi ovih zadnjih u poveznici? Te ponavljam, navedite i Dyson i ostalu bratiju, dapace i nekog no name HoSiMin Kineza, ako je dokazan da moze istu pricu odraditi. Jer nekako dvojim da je Bosch napravio revoluciju u jednoj generaciji modela, pa da ih opravdava skoro 50% veca cijena od prijasnjeg top modela. A vjerujem, kao i neki koji citaju, da vec postoji alergija prema preplacenim usminkanim estetiziranim prozivodima, koji inspirativno napucavaju cijene, naspram prijasnjih modela.

Hvala

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.12.2021. u 20:49. Razlog: ispravak linka...
Visage je offline   Reply With Quote