View Single Post
Staro 12.12.2021., 16:20   #1829
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Da, ja sam se uzdao u Pirelli i pucanje gume...
I ja, to bi bila sportska pravda i draže mi nego ovo ako je već Max morao osvojiti. Ali onda bi i RB možda osvojio naslov, a to ne bi bilo zasluženo.

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Nije. Čitavu utrku bio brži, ali jebiga. Kažem, Maxu se vratilo za ranije utrke. Ako nije bio izbačen, sve je bilo 1-2. I ima drskost kao svi veliki prvaci. Ne računam ove panjeve Button i Hill...

Iako budimo realni. Vozački naslovi se pamte, momčadski donose lovu, a to je uzeo Mercedes.
Ipak je F1 više momčadski sport nego individualni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Je, i tu je Merc posve zasluženo uzeo naslov.

Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Merđo se nadao završetku utrke pod SC-om zato nisu išli u box.
Tu je bio dobar komentar Masija, koji je napokon pronašao hrabrost negdje... "Toto it is called a motor race... we went car racing..." jednostavno su došli do zaključka da se ne može naslov odlučiti pod SC-om...

kad je Hamilton krenuo u napad na Maxa, reko sam sam sebi "ako ga sad pobjedi, sa 40 krugova starim gumama, apsolutno je zaslužio bit najbolji u povijesti".... čak sam i mislio da će možda uspjeti.

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Baš žalostan kraj napokon dobre sezone.

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Je, ali ako ćemo biti iskreni suci su sjebali ovu sezonu... apsolutno se nisu držali nikakvih standarda ni pravila... ko u nogometu kad sudac pogubi konce, pa ne da crveni kad treba, pa da žuti za glupost, pa ne svira očiti penal, pa kompenzira s faulom na centru... tak su i ovi mulci ove sezone.

Nadam se da će se za iduću sezonu posložiti i da će to sve izgledati ipak puno konzistentnije...

I isprike svima što se zbog mene lockala ova tema. Malo sam se previše unio u sve ovo, ali bar smo mogli pogledati trku u miru
Elven je offline