Citiraj:
Autor IcyTexx
Da, ja sam se uzdao u Pirelli i pucanje gume... 
|
I ja, to bi bila sportska pravda i draže mi nego ovo ako je već Max morao osvojiti. Ali onda bi i RB možda osvojio naslov, a to ne bi bilo zasluženo.
Citiraj:
Autor aski
Nije. Čitavu utrku bio brži, ali jebiga. Kažem, Maxu se vratilo za ranije utrke. Ako nije bio izbačen, sve je bilo 1-2. I ima drskost kao svi veliki prvaci. Ne računam ove panjeve Button i Hill...
Iako budimo realni. Vozački naslovi se pamte, momčadski donose lovu, a to je uzeo Mercedes.
Ipak je F1 više momčadski sport nego individualni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Je, i tu je Merc posve zasluženo uzeo naslov.
Citiraj:
Autor Prki
Merđo se nadao završetku utrke pod SC-om zato nisu išli u box.
|
Tu je bio dobar komentar Masija, koji je napokon pronašao hrabrost negdje... "Toto it is called a motor race... we went car racing..." jednostavno su došli do zaključka da se ne može naslov odlučiti pod SC-om...
kad je Hamilton krenuo u napad na Maxa, reko sam sam sebi "ako ga sad pobjedi, sa 40 krugova starim gumama, apsolutno je zaslužio bit najbolji u povijesti".... čak sam i mislio da će možda uspjeti.
Citiraj:
Autor SrKi
Baš žalostan kraj napokon dobre sezone.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
|
Je, ali ako ćemo biti iskreni suci su sjebali ovu sezonu... apsolutno se nisu držali nikakvih standarda ni pravila... ko u nogometu kad sudac pogubi konce, pa ne da crveni kad treba, pa da žuti za glupost, pa ne svira očiti penal, pa kompenzira s faulom na centru... tak su i ovi mulci ove sezone.
Nadam se da će se za iduću sezonu posložiti i da će to sve izgledati ipak puno konzistentnije...
I isprike svima što se zbog mene lockala ova tema. Malo sam se previše unio u sve ovo, ali bar smo mogli pogledati trku u miru