View Single Post
Staro 10.12.2021., 14:43   #3778
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ako ikako mozes, zaobidji PVC, osim ako vec nisi obuven u isti u prostoru u kojem zivis. Imas u Sesvetama firmu iz (Hercegovina?) koja je prosle godine prilicno konkurentno prodavala drvene prozore obucene u aluminij.

Sve stoji za cijenu, ali pitaj posteno bilo kojeg postavljaca, koliko izmedju sebe smatraju da traju PVC prozori/vrata, neki smatraju da se nakon 7 godina treba sve mijenjati. Ali PCE smo forum, moze se to grunfati, odrzavati, ali kad vidim staticku prljavstinu na PVC-u, kako ljudi polako odustanu od borbe da ih ciste, posebno plasticne dijelove - meni je to uzasno

Znam, u mnogocemu, ekonomski/cijena, moj upis je promasen, previse ih ljudi koristi. Samo apeliran, ako si neodlucan, pogledaj alternativu, jer PVC je tuzan u mnogocemu kao izbor.

Kolio cujem od majstora, preporuku (ako moras) dobiva firma koja ima zensko ime, ako se ne varam. Imaju poslovnice od Ilice do Sesveta. Netko ce prepoznati na koga mislim, jer na jeziku mi je ime.

...

...

Razmumijem skroz, i sam ne volim, baš ne volim plastiku, i izbjegavam PVC gdje god mogu. Međutim, ako će me drvo-aluminij kombinacija financijski izuti iz cipela, a kolik osma se već raspitivao, hoće onda će biti PVC ipak...

Imam još uvijek drvene prozore doma i najradije ih ne bih mijenjao. Drvo nije trulo niti su ga živine nagrizle, jednostavno je vrijeme učinilo svoje stakla su polako pohabana i zamućena, ne daju se oprati kako treba, drvo ne dihta dobro, kvake su postale lagano "razlohane", i sve to reparirat i mijenjat stakla i kvake recimo i reparirat drvo, kitat, opet košta vremena i novaca, a drvo svejedno neće postati mlađe, tako da sam već u biti odlučio ić na PVC.