View Single Post
Staro 10.12.2021., 14:26   #3777
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ima li tko za preopručiti PVC firmu u ZG?
Došlo je vrijeme za zamijenit prozore, htio bi da budu kvalitetni, ali ništa sad da me izuje iz cipela. dvostruko ili trostruko staklo, 5 ili 6 komora, a da firmi neće trebat tjedan dana za ugradnju nego da to mogu riješiti u dan dva (3 veća prozora i 1 manji), da usput odrade i zidarske radove/špalete...
Ako ikako mozes, zaobidji PVC, osim ako vec nisi obuven u isti u prostoru u kojem zivis. Imas u Sesvetama firmu iz (Hercegovina?) koja je prosle godine prilicno konkurentno prodavala drvene prozore obucene u aluminij.

Sve stoji za cijenu, ali pitaj posteno bilo kojeg postavljaca, koliko izmedju sebe smatraju da traju PVC prozori/vrata, neki smatraju da se nakon 7 godina treba sve mijenjati. Ali PCE smo forum, moze se to grunfati, odrzavati, ali kad vidim staticku prljavstinu na PVC-u, kako ljudi polako odustanu od borbe da ih ciste, posebno plasticne dijelove - meni je to uzasno

Znam, u mnogocemu, ekonomski/cijena, moj upis je promasen, previse ih ljudi koristi. Samo apeliran, ako si neodlucan, pogledaj alternativu, jer PVC je tuzan u mnogocemu kao izbor.

Kolio cujem od majstora, preporuku (ako moras) dobiva firma koja ima zensko ime, ako se ne varam. Imaju poslovnice od Ilice do Sesveta. Netko ce prepoznati na koga mislim, jer na jeziku mi je ime.

...

...
Visage je offline   Reply With Quote